Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Niță rămâne sub control judiciar pe cauțiune

ro

17 Jun, 2016 10:36 1838 Marime text
Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis ca fostul ministru al Energiei Constantin Niță să rămână sub control judiciar, în dosarul în care este judecat pentru trafic de influență, fiind menținută și cauțiunea pe care acesta trebuie să o plătească de 435.823 lei, potrivit agerpres.ro.
 
De asemenea, judecătorii au dispus ca Niță să respecte mai multe obligații pe timpul desfășurării procesului, printre care și interdicția de a lua legătura cu martori din dosar: Gheorghe Nichita, Tiberiu Urdăreanu, Mihai Ghirda, Zoltan Sando Kerteszr, Bogdan Zărnescu, Iulius Gabriel Mardarasevici, Adina Roșu și Robert Ciprian Anghel. În plus, fostul ministru nu are voie să părăsească teritoriul României.
 
A fost stabilită data de 14 iulie ca  termen intermediar pentru verificarea legalității a măsurii preventive a controlului judiciar pe cauțiune.
 
Vă reamntim că fostul ministru Constantin Niță a fost trimis în judecată miercuri, fiind acuzat de procurorii DNA că, în cursul anului 2013, i-a solicitat unui om de afaceri (denunțător) un comision de 5% din valoarea unui contract încheiat de societatea comercială a acestuia cu primăria unui municipiu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii