Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Constantinescu, primarul din Bârlad, nou atac la adresa ziariştilor

ro

30 Aug, 2014 12:20 2722 Marime text
Primarul municipiul Bârlad, ajuns celebru la nivel naţional după ce a declarat recent că ar împuşca un jurnalist, a recidivat, bruscând o ziaristă şi spunând că meseria acesteia ar fi pe "stradă sau pe şoseaua de centură", conform rtv.net.
 
Potrivit declaraţiei jurnalistei Adriana Şuşnea, Constantin Constantinescu ar fi bruscat-o în primărie, încercând să o scoată afară din clădire. Ulterior, când colegii au vrut să filmeze scena, Constantinescu s-a calmat. A răbufnit din nou în deschiderea unei conferinţe de presă în care a declarat că jurnalista ar lucra la "un ziar pirat" şi că îşi va boicota propria conferinţă de presă dacă ziarista indezirabilă lui nu va părăsi incinta primăriei, potrivit adevarul.ro.
 
Întrucât jurnalista nu a plecat, Constantinescu a spus despre aceasta că lucrează, probabil, pe şoseaua de centură sau pe stradă. În final, după o discuţie mai aprinsă, primarul Constantin Constantinescu a plecat de la propria-i conferinţă de presă. Constantin Constantinescu a mai avut ieşiri violente în public, în care i-a ameninţat pe jurnalişti şi consilieri că îi împuşcă.
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii