Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenilor le pasă de Parcul Tăbăcărie

ro

25 Aug, 2014 18:53 1634 Marime text
Zeci de constănţeni comentează pe site-ul cotidianului ZIUA de Constanţa ştirile referitoare la construcţia unui ansamblu rezidenţial în Parcul Tăbăcărie. Iată câteva dintre ele:
 
“De ce să distrugeţi acest parc? Este singurul parc mare din Constanţa! Faceţi cea mai mare porcărie”, scrie Elis.
 
“Bineînţeles că nu sunt de acord să ne strice ultima oază de verdeață: unde ne mai plimbăm copiii? Propun mutarea cartierului "Henri Coandă" pe malul ghiolului vis-a-vis de Melody, dacă tot a dat omenia peste primarul nostru”, propune FlorAnce.
 
Mircea este de părere că “nu e corect să distrugă parcul... este singurul parc mare din Constanţa...de ce să facă porcăria asta, să distrugă un loc frumos pentru un cartier rezidenţial...sau nu mai are bani în buzunar?...Eu, unul, sunt împotrivă”.
 
Victoria comentează în felul următor: “Nu este corect, parcul acela este foarte frumos şi foarte practic, dacă aveţi de gând să îl distrugeţi, vă garantez că o să aveţi un scandal de o să vă trebuiasca doar complex rezidenţial!!! Este mare, frumos şi foarte îngrijit. Parcul acela este de foarte mult timp  şi aşa ar trebui păstrat, ar fi păcat să fie distrus!!! TREBUIE SĂ SALVĂM PARCUL!!!”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii