Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE-Constănțenii își fac aici piața Supermarket-uri celebre, pe lista datornicilor către ANAF

ro

03 May, 2016 19:37 5408 Marime text
 
ANAF a publicat azi lista contribuabililor care înregistrează obligații restante la bugetul de stat la data de 31.03.2016.
 
Obligaţiile fiscale restante sunt cele existente la sfârşitul trimestrului de raportare şi neachitate până la data publicării listei.
 
Prin obligaţii fiscale restante se intelege: obligaţii fiscale pentru care s-a împlinit scadenţa sau termenul de plată; diferenţele de obligaţii fiscale principale şi accesorii stabilite prin decizie de impunere, chiar dacă pentru acestea nu s-a împlinit termenul de plată.
 
Pe lista datornicilor Contribuabili mari se regăsesc: Metro Cash & Carry Romania SRL, Carrefour Romania SA, Selgros Cash @Carry SRL, Auchan Romania SA, Mega Image SRL.
 
Metro Cash & Carry Romania
este deținută de METRO AG, cu sediul social în Germania, cu 25% din capitalul scial, și SC Metro Cash & Carry International Holding B.V., cu sediul social în Olanda, cu 75% din capitalul scoial. Firma a luat ființă în 2010 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 3, B-dul Theodor Pallady. De administrarea afacerii se ocupă Gilles Roudy, născut în 1955, în Compiegne, Franţa, Dutschmann Mattias Hans Christian Felix, născut în 1974, în Germania, Pauna Valentin, născut în1968, în Piteşti, Argeş, Sainson Philippe Olivier, născut în 1967, în Germania, Camelia Oprea, născută în 1962, în Bucureşti. Metro Cash & Carry Romania desfășoară activități de comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.  Datoriile către ANAF se ridică la 49.684.182 de lei.
 

CARREFOUR ROMANIA SA este controlată de Dauphinoise de Participations, cu sediul în Franţa, cu 0,0000175% din capitalul social, Hyparlo Sas, cu sediul în Franța, cu 99,9999825% din capitalul social. Firma a luat ființă în 2007 și are sedil social în Bucureşti, Sectorul 2, strada Gara Herăstrău. Administratorii societății sunt Jean Baptiste Robert Marceau Dernoncourt, npscut în 1981, Issy Les Moulineaux, Franţa, Societatea Hyparlo Sas, reprezentată de Gerard Emile Lavinay, societatea Dauphinoise de Participations Sas, reprezentată de Tassan Franck Emile, Jean-Pierre Marcel Raymond Audebourg, născut în 1955, Orleans, Franţa, Jean-Paul Gilbert Denis, născut în 1956, Uccle, Belgia, Gerard Emile Lavinay, născut în 1961, Caen, Franţa. Activitatea principală a Carrefour Romania SA constă în comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. DAtoria este de 16.848.370 de lei.
                                                                                        
SELGROS CASH & CARRY SRL a fost înființată în 2001 și are sediul social în municipiul Braşov, Calea Bucuresti. Firma este deținută de asociatul unic Transgourmet Central and Eastern Europe GMBH, cu sediul Germania. Administratorii societății sunt John Casar Matthew, născut în 1962,  în Dornreichenbach, Vlad Alexandru, născut în 1974, în Braşov, Arvay Herwig-Adolf, născut în 1975, în Braşov. Selgros Cash & Carry SRL desfășoară activități de comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. DAtoria principală către stat este de 29.203.804 lei.

AUCHAN ROMÂNIA SA are sediul social în Bucureşti Sectorul 6, strada Braşov, fiind înființată în 2005. Firma este controlată de Monicole Exploitatiemaatschappij BV, cu sediul în Olanda, cu 77,5753% din capitalul social, Auchan Retail International SA, cu sediul social în Franţa, cu 22, 4247% din capitalul social. Administatorii societății sunt Ernest Virgil Popovici, născut în 1955, în Bucureşti, Francois Joseph Fernand Remy, născut în 1962, în Reole, Ardeleanu Traian Ionuţ, născut în 1981, în Vadu Crisului, Bihor. AUCHAN ROMÂNIA SA desfșoară activități de comerț amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. DAtoria este de 23.869.142 de lei.

MEGA IMAGE SRL a fost înmatriculată în anul 1994 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 1, strada Siret. Asociat unic este nDELHAIZE "THE LION" NEDERLAND BV, cu sediul în Olanda. Administratorii societății sunt: Marc Maria Louis Henri Croonen, născut în1961, în GENK, Belgia, Stavrou Vasileios, născut în 1970, în Grecia, Bouchut Pierre Bruno Charles, născut în 1955, în  Franţa. Activitatea principală a firmei se referă la comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Datoria este de 24.569.530 de lei.

UPDATE

Punctul de vedere al celor de la Auchan România îl puteți citi AICI
                                                                                      
                                                                                       
                                                                            
 
 
 
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii