Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii, invitaţi la un tur al ţepelor „trase Constanței de șmecherii tranziției”

ro

13 Apr, 2016 17:54 2027 Marime text
 
La Constanţa, România Curată și Centrul pentru Resurse Civice organizează o întâlnire cu lideri locali ai societății civile. Aceasta va avea loc pe data de 15 aprilie, între orele 12.00 – 13.30, în Sala de Lectură a Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman”.
 
Simona Popescu, coordonator Alianța pentru o Românie Curată, va prezenta rezultatele monitorizărilor la nivel național și regional. De asemenea, va modera o masă rotundă cu societatea civilă din Constanța.
 
Iată câteva dintre întrebările la care se vor găsi răspunsuri:
  • Cum putem activa o comunitate județeană dedicată bunei guvernări?;
  • Ce lipsește societății civile locale pentru a lucra împreună la obiective civice de impact asupra vieții cetățenilor?;
  • Putem fi solidari și consecvenți pentru ca reușitele noastre să fie de durată?.
 
Apoi, sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11.00, România Curată invită constănțenii la Turul Marilor Tunuri date în orașul Constanţa. La dispoziția cetățenilor va fi pus un autocar, traseul fiind unul „mai inedit”. „Vom vizita câteva din țepele trase Constanței de șmecherii tranziției. La final, le vom scrie și trimite politicienilor constănțeni o scrisoare deschisă în care le vom spune ce trebuie să facă pentru Constanța dacă vor fi aleși. Turul este civic, deci candidații, oricine ar fi ei, nu sunt așteptați în excursie. Le vom trimite însă ulterior, tuturor, propunerile noastre”, potrivit organizatorilor.  Plecarea este la ora 11.00, de la Tomis Mall. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii