Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii care aruncă gunoaie în parcuri, amendați de Poliția Locală (galerie foto)

ro

26 Sep, 2016 13:15 2037 Marime text
Poliția Locală Constanța își ia cât se poate de în serios misiunea de a-i învăța pe constănțeni că nu este deloc civilizat să arunce gunoaie pe spațiul verde din parcuri și nu numai sau, mai rău, să intre să parcheze mașinile pe iarbă.
 
În acest sens, agenții de la Locală aplică aproape în fiecare zi amenzi sau dau avertismente cetățenilor surprinși că încalcă legea.
 
În vizorul polițiștilor intră mai ales cei care aruncă la întâmplare resturi de țigări, hârtii sau ale gunoaie pe aleile din parcuri. Nu scapă de amenzi nici proprietarii de animale de companie care nu strâng după propriile patrupede.
 
În săptămâna care tocmai s-a încheiat, polițiștii au aplicat 11 amenzi în valoare de 1200 de lei. Două amenzi de câte 400 de lei au fost date pentru coji de semințe aruncate la întâmplare, iar o sancțiune tot de 400 de lei a fost dată pentru parcare pe spațiul verde.
 
S-au dat și opt avertismente. Unul pentru ambalaje aruncate pe jos, cinci pentru coji de semințe și două pentru resturi de țigară.
 
Constănțenii sancționați și-au recunoscut vine, spun reprezentanții Poliției Locale și s-au scuzat pentru lipsa de maniere.
 
Acțiunea Poliției Locale va continua și în zilele care urmează. 

sursa foto: Poliția Locală
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii