Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeni prinși în timp ce transportau peste trei tone de legume. Ce sancțiuni au primit aceștia

ro

06 Nov, 2017 15:24 1648 Marime text


Un bărbat din județul Constanța a fost depistat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, duminică, 05 noiembrie a.c., în timp ce încerca să comercializeze peste 3 tone de legume.

Polițiștii ialomițeni au fost prezenți la datorie și au acționat pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi respectarea regulilor de convieţuire socială pe raza de competență.

Pe timpul desfășurării activităților specifice, polițiștii au depistat doi bărbați de 34, respectiv 35 de ani, ambii din județul Constanța, în timp ce transportau cu ajutorul unei autoutilitare cantitatea de 3,500 kg legume, cu intenția de a o comercializa, însă fără a deține documente legale.

În cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 5.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, totodată, fiind confiscată contravaloarea întregii cantități de legume.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii