Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeni, mare atenţie! Se retrag de la vânzare biscuiţi din Billa şi Auchan (documente)

ro

08 Apr, 2016 08:45 2935 Marime text
Dacă în urmă cu puţin timp s-a declanşat o alertă alimentară în România în urma plângerii unui consumator care a găsit o bucată de plastic într-un baton de ciocolată „Crazy Collection”, acum avem, din nou, de-a face cu o altă alertă

Producătorul Jacobsens Bakery LTD A/S recheamă de la vânzare, din motive de protecţie a consumatorului, biscuiţii Disney Frozen, 150 grame, toate loturile şi termenele de valabilitate, comercializate în magazinele Billa şi Auchan din ţara noastră, inclusiv în unităţile din Constanţa.
 
De menţionat este că producătorul nu exclude contaminarea cu alergeni la produsul afectat. Prin urmare, consumatorii care au achiziţionat produsul sunt rugaţi să îl returneze în magazinele din care l-au cumpărat, chiar fără a face dovada bonului de casă. De menţionat este că niciun alt produs comercializat de către Billa România nu este afectat de această rechemare.
 
Pentru întrebări suplimentare, consumatorii pot apela gratuit pe teritoriul României, numărul de telefon 0800/824.552, de luni până vineri, între orele 8,30 şi 17.
 
De asemenea, şi conducerea lanţului de magazine Auchan a anunţat rechemarea a două sortimente de biscuiţi Disney Frozen, cu fulgi de ciocolată, din două loturi. „Clienţii care au achiziţionat acest produs sunt rugaţi să nu-l consume şi să-l aducă la recepţia magazinului Auchan, care le va restitui întreaga valoare a produsului”, conform unui comunicat.

Puteţi consulta lista magazinelor în secţiunea „documente".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii