Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţean bătut de un bodyguard al clubului sucevean Eclipse

ro

02 Aug, 2013 19:53 2161 Marime text
 
Un nou scandal a avut loc joi noapte în faţa clubului sucevean Eclipse, care funcţionează la demisolul Casei de Cultură a Sindicatelor din centrul municipiului Suceava. Un tânăr de 20 de ani, din judeţul Constanţa, a sesizat poliţia în jurul orei 02.00 că a fost agresat de agentul de pază al clubului. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul, împreună cu alţi trei prieteni, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a intenţionat să intre în clubul Eclipse. Scandalul a început în momentul în care agentul de pază, de 35 de ani, nu a permis accesul club unuia dintre tineri, pe motiv că nu are vârsta de 18 ani.
După mai multe discuţii, agentul de pază l-a lovit pe tânărul constănţean de două ori cu palma peste faţă. În momentul în care tânărul a apelat de pe telefonul mobil serviciul de urgenţe 112, bodyguardul l-a lovit din nou cu pumnul în figură.
"La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Suceava, care i-a acordat victimei îngrijiri medicale, neimpunându-se transportarea şi internarea acesteia la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe”, a precizat comisarul şef Cristian Papuc, şeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Suceava.
sursa: adevarul.ro/locale/suceava.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii