Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţean acuzat de luare de mită

ro

12 Nov, 2012 19:12 1590 Marime text
Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Constanţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi cu sprijinul Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa (DGIPI), l-au prins în flagrant, luni, pe D.V., administrator al unei societăţi comerciale, în timp ce primea suma de 500 lei de la T.E., în schimbul eliberării unei adeverinţe necesare pentru completarea dosarului de pensionare.

Organele de anchetă spun că la începutul lunii noiembrie, denunţătoarea, T.E., a luat legătura cu învinuitul, D.V., pentru a-i elibera o adeverinţă care să ateste plata contribuţiilor sale către bugetul de stat în perioada lucrată la IAS Bărăganu, ale cărei arhive au fost preluate de către societatea învinuitului. D.V. i-a comunicat femeii că eliberarea adeverinţei costă 500 lei.

Denunţul a fost depus la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi, sub coordonarea procurorului desemnat, l-au prins în flagrant pe D.V. în timp ce primea suma de 500 lei de la denunţătoare.

Se pare că D.V. nu se află la prima infracţiune de acest gen, el fiind prins în flagrant în luna iunie, tot în urma unui denunţ, când primea suma de 300 lei de la o altă persoană, în schimbul eliberării unei adeverinţe în acelaşi scop, dosarul penal fiind înregistrat la aceeaşi unitate de Parchet.

Învinuitul este administratorul unei societăţi comerciale, având ca obiect de activitate arhivarea evidenţelor financiar contabile ale societăţilor comerciale aflate în stare de insolvenţă, lichidare sau faliment. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii