Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Unde ar vrea șoferii un nou sens giratoriu

ro

22 Jul, 2016 02:16 3860 Marime text
Ieri  a avut loc un grav accident de circulație în intersecția străzilor Dezrobirii cu Fulgerului, soldat cu două victime, dar și cu importante pagube materiale (foto jos).
 
La eveniment au fost solicitate echipaje de la SMURD, pentru descarcerare, ambulanțe, mașini de pompieri pentru a nu se înregistra vreun incendiu având în vedere scurgerile de combustibil din autoturismele implicate, echipaje al poliției rutiere pentru anchetarea cazului.
Supărați nevoie mare mai mulți cititori ne-au scris că este imperios necesar a fi acolo proiectat și realizat un sens giratoiu pentru a se evita, pe viitor, astfel de evenimente, mai ales că, spun ei, în ultima perioadă, acolo au loc frecvente accidente auto.
Tot cititorii ne-au mai argumentat că sensul giratoriu este urgent a fi construit pentru că zona este foarte aglomerată, cu un trafic intesn, aici fiind unități militare dar și Academia Navală, Școala de Maiștri Militari de Marină, și Comandamentul Flotei mutat, temporar, de pe faleza Cazinoului. 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii