Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanța. Sub Cod Galben. Vecinii sub Cod Portocaliu. Ce spun meteorologii. La ce să ne așteptăm

ro

25 May, 2016 06:51 4382 Marime text
Administrația Națională de Meteologie a emis acum două zile o avertizare Cod Galben valabilă până astăzi la ora 21.00.
 
Specialiștii spun  că vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi pe arii restrânse grindină. În Moldova, în județele Constanța și Tulcea, Transilvania, Maramureş, nordul şi estul Munteniei, precum şi în zona de munte, cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi izolat, 40 ... 50 l/mp.
 Manifestări specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala cu o intensitate mai mare şi în centrul şi sudul Munteniei, inclusiv în zona municipiului Bucureşti.
 
Tot astăzi, până la ora 15.00, în unele din județele limitrofe Dobrogei este avertizarte Cod Portocaliu.  
Pe parcursul zilei de astăzi în zona de munte a judeţelor Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Covasna, Braşov şi Sibiu se vor acumula cantităţi de apă care vor depăşi 50 l/mp şi izolat 80 l/mp.
 La ora postării acestei știri la stațiile meteo de pe teritoriul județului Constanța erau 12,5 grade Celsius la Adamclisi, 12,6 la Mangalia, 13,1 la Hârșova, 14,2 la Mangalia și 14,3 la Constanța, 

UPDATE: Previziunile meteorologilor s-au adeverit și așa se face că asupra municipiului Constanța, în jurul orei 11.00, s-a abătut o ploaie, destul de puternică, însoțită fulgere și tunete. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii