Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Seawolves Bike Fest 9. Nu te pune cu motocicliştii! Incident între bikeri și un șofer, pe Alexandru Lăpușneanu

ro

11 Jun, 2016 16:09 17254 Marime text
Potrivit programului anunțat, motocicliștii Asociației Seawolves, au organizat, astăzi, în cadrul Seawolves Bike Fest 9, parada moto din municipiul Constanța.
 
Evenimentul a avut loc punct de orașul Năvodari, zona Camping S, pe traseul bulevardele Mamaia, Alexandru Lăpușneanu, Tomis, Ferdinand, cu întoarcere pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Mamaia.
Toate bune și frumoase, lumea încântată de ce vede. Fiecare cu modul lui de a-i vedea.
Așa s-a întâmplat și în zona Casa de Cultură, pe sensul de mers către Satul de Vacanță-Mamaia.
Acolo, un șofer, mai grăbit, mai puțin înțelegător cu bikerii, nu a priceput rostul lor, și coloana de câțiva kilometri, încercând să se strecoare printre ei, oarecum deranjândul pe un motociclist care își vedea liniștit de mersul lui.
Nu știm exact ce și-au spus cei doi. Cert este că solidaritatea bikerilor a demonstrat că nu-i bine să te iei cu motocicliștii în trafic, mai ales când sunt mulți  și au dreptate.

 Așa se face că imediat după ce primul din spate a observat a dat semnalul de alarmă pentru ceilalți: câteva turații de motor de au făcut ca toată suflarea care se afla atunci în zona Casa de Cultură să își îndrepte privirea către locul cu pricina.
Nici motocicliștii nu au așteptat pe altcineva să le facă ordine. Imediat unul dintre ei a trecut în fața șoferului recalcintrant, blocându-i fața, iar ceilalți l-au scos în afara benzilor de circulație, în zona de parcare.
Facem precizarea că parada moto se încadrează în activitățile de conștientizare a conducătorilor de autovehicule cu privire la existența motocicliștilor în trafic și a fost autorizată de primăria Muncipiului Constanța și Serviciul Poliției Rutiere. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii