Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Propunere de arestare preventivă pentru un minor, acuzat de furt calificat

ro

04 Dec, 2015 14:03 1547 Marime text
Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de un minor, cercetat în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-au reţinut următoarele că, în data de 26 iulie, în jurul orei 07.00, în timp ce persoana vătămată se afla în autobuzul 540 în staţia Pescărie 2 din Constanţa, inculpatul i-a sustras din buzunarul pantalonilor un telefon mobil marca Samsung Galaxy S2. Prejudiciul cauzat a fost în cuantum de 400 lei, recuperat apoi în totalitate.
 
De asemenea, pe 2 decembrie, inculpatul a pătruns prin efracţie într-un imobil situat în Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 8, pentru a sustrage diferite bunuri în vederea valorificării la centrele de valorificare a deşeurilor. După ce a demontat o baterie de chiuvetă şi a depozitat în mai multe colete alte obiecte metalice şi nemetalice (vase din aluminiu, conductori electrici) şi se pregătea să părăsească imobilul, a fost observat de un martor ocular, fiind depistat în imobil de lucrătorii de poliţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii