Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanța. Ploaia care va veni... Credem sau nu. Meteorologii vorbesc despre fenomene extreme

ro

13 May, 2016 06:39 3486 Marime text
Ia uitați ce spune vremea.ido.ro pentru Constanța și zonele limitrofe: ”furtuni cu fulgere izolate, maxima zilei 24°C, vânt SV între 15 şi 25 km/h, probabilitate de ploaie 60%, cantitate precipitații 4 l/m²”.
 
Meteoplus are o poziție aproximativ asemănătoare și spune că vremea se va menţine în general instabilă, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină, local în zonele montane şi submontane, dar şi în nordul ţării, iar pe arii mai restrânse în celelalte regiuni.
Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp, îndeosebi în Maramureş, Moldova şi la munte. Vântul va sufla moderat, local cu intensificări la munte, iar cu precădere după-amiaza şi în restul zonelor. Temperaturile maxime, în scădere în regiunile nordice, se vor încadra între 16 grade în estul Transilvaniei şi 26 de grade în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 15 grade.
La stațiile meteo de pe teritoriul județului Constanța-proprietatea Administrație Naționale de Meteorologie se înregistrează, la această oră, 13,5 grade la Cernavodă, 14,1 la Adamclisi, 14,8 la Constanța, Medgidia și Hârșova, 15,1 la Mangalia.

UPDATE. La ora 11.30, a început ploaia în municipiul Constanţa şi în zonele limitrofe.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii