Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta Minori disparuti de la domiciliu

ro

11 Jun, 2010 15:25 1458 Marime text

Poliţiştii din Adamclisi au fost sesizaţi, ieri, de către Poliţia municipiului Medgidia despre faptul că minorii Florin-Marius Pitorac, de 14 ani şi sora sa Mirela-Georgeta Oglan, de 10 ani, ambii din comuna Adamclisi, au plecat de la domiciliu şi nu au mai revenit.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei doi minori dispăruţi locuiesc împreună cu tatăl lor, în localitatea Adamclisi, iar ieri, au plecat cu microbuzul de la domiciliu, către municipiul Constanţa, pentru a se întâlni cu mama lor care a revenit curând din Italia. În cursul zilei, tatăl minorilor a fost contactat telefonic de către soţia sa care i-a comunicat faptul că minorii se află la ea şi împreună cu aceştia intenţionează să părăsească ţara.

Potrivit părintelui, fetiţa are înălţimea de 1.20 m - 1.30 m, greutate 30 - 35 kg, ten deschis, ochii albaştrii, părul blond, lung, pistruiată. Tatăl nu a putut specifica cu ce era îmbrăcată la momentul dispaţiei. Băiatul are o înălţime de 1.50 - 1.55 m, greutate 45 - 50 kg, ten masliniu, ochii negrii, părul şaten tuns scurt, aluniţe pe obrazul stâng. Era îmbrăcat cu un trening de culoare neagră având 3 dungi laterale de culoare galbenă, pantofi sport de culoare neagră cu dungi de culoare albă. La acest moment nu se deţin fotografii ale celor doi minori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii