Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta Mai multe scoli din judet si-au suspendat cursurile

ro

08 Feb, 2010 14:42 1477 Marime text

Mai multe unităţi de învăţământ de pe raza judeţului Constanţa au fost închise astăzi din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) a fost anunţat astăzi de numeroase instituţii că nu pot începe cel de-al doilea semestru şcolar din cauza faptului că atât elevii, cât şi profesorii nu pot ajunge la cursuri.

Au fost suspendate cursurile la Grupul Şcolar Cobadin, Şcoala Fântânele, şcolile Adrian V. Rădulescu din Murfatlar, Şcoala din Piatra, Şcoala cu clasele I-VIII George Enescu din Năvodari, Şcoala cu clasele I-VIII General Scărişoreanu, Şcoala I-IV Casicea, Şcoala din Crucea. La Grupul Şcolar Cogealac şi Şcoala de Arte şi Meserii din Ciocarlia de Jos conducerea unităţii a adoptat un program scurt: ora de 45 de minute şi pauza de cinci minute. Cel mai scurt program îl au elevii de la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu şi de la Grupul Şcolar Cumpăna. Conducerea unităţii a decis ca astăzi ora să aibă 40 de minute, iar pauza cinci minute.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Elena Buhaev a declarat că în Constanţa elevii au început cursurile, singurii care au anunţat că le-au venit elevii foarte puţini fiind cei de la Şcoala nr. 14.

Sursa: adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii