Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Încep simulările la Evaluarea Naţională

ro

20 Feb, 2015 09:57 1217 Marime text
La nivelul judeţului Constanţa, 6.572 de elevi de clasa a VIII-a pot participa la simulările de la Evaluarea Naţională 2015. Potrivit calendarului, luni, 23 februarie va avea loc simularea probei de Limba şi literatura română, din cadrul Evaluării Naţionale, urmând ca marţi să se desfăşoare proba scrisă la Matematică.
 
Probele scrise încep la ora 9.00 şi durează două ore, iar accesul elevilor în săli este permis, cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, respectiv până la ora 8.30, în fiecare zi în care se desfăşoară probele scrise.
 
Camerele de supraveghere video vor funcţiona atât în sălile de clasă din unităţile de învăţământ în care se desfăşoară probele pentru Evaluarea naţională, cât şi în sălile în care se descarcă şi se multiplică subiectele, precum şi în sălile în care se preiau şi se depozitează lucrările scrise.
 
Rezultatele vor fi afişate pe 6 martie şi nu se contestă. Ele vor fi  analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii