Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Constanţa în miniatură” Copiii vor avea ocazia să cunoască toate instituţiile oraşului

ro

09 Apr, 2014 09:44 2295 Marime text

În cadrul proiectului “Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun”, Asociaţia „Exploratori pentru viitor” organizează, astăzi, începând cu ora 11.00, proiectul „Constanţa în miniatură”. Evenimentul se va desfăşura în Parcul Tăbăcărie şi în cadrul lui va fi construit un mini orăşel pentru a-i ajuta pe elevi să înţeleagă mai bine rolul instituţiilor din oraş. În acest sens, se vor alătura organizatorilor şi reprezentanţi ai Primăriei Constanţa, Inspectoratului de Poliţie și ai Inspectoratului de Jandarmierie.
Copiii vor intra în contact cu miniaturi ale tuturor instituţiilor din oraş prin intermediul concursurilor, jocurilor recreative şi educative şi al exerciţiilor pentru stimularea creativității și cunoașterea de sine.
Accesul copiilor se va face pe baza unui „pașaport” primit la intrarea în orășel, prima oprire fiind „Banca” pentru a primi creditul de start, urmând ca în orășelul copiilor să acumuleze puncte și să le folosească în funcție de necesități. În grupe sau individual, vor trece , apoi, pe la toate instituțiile prezente: primăria, școala, spitalul, poliția, biserica, ambulanța, atelierul de meserii, tribunalul, institutul meteo, pompierii, aeroportul, cinematograful, filarmonica, piața, poșta, stadionul, muzeul, farmacia, librăria, cabinetul stomatologic, cofetăria, hipodromul, teatrul de păpuși etc. La finalul evenimentului, organizatorii vor înmâna diplome de onoare.
Sursa foto:olttv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii