Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Ger de crapă pietrele. Codul Portocaliu s-a încheiat. Cod Galben cu semne de portocaliu

ro

07 Jan, 2017 06:18 8000 Marime text
Bucurie mare în această dimineață. De la ora 05.00 meteorologii de Administrația Națională au emis informarea de vreme rea tip Cod Galben pentru mai multe județe printre care Constanța și Tulcea, nemaifiind valabil Codul Portocaliu.
 
Cu toate astea astăzi în Dobrogea, Bărăgan şi Moldova va ninge în general slab cantitativ, dar vântul va continua să prezinte intensificări cu viteze de 50…60 km/h şi pe arii restrânse 70 km/h, temporar spulberând şi troienind zăpada.
 
Ceea ce înseamnă că nu suntem departe de Codul Portocaliu.
 
Unele intensificări ale vântului vor fi mai fi în sud-vestul Olteniei, spulberând trecător zăpada depusă anterior.
 
În Moldova, Dobrogea şi Bărăgan, azi și mâine vor fi intervale de timp în care va mai ninge, iar vântul va avea intensificări, spulberând şi troienind zăpada.
 
În perioada următoare, în cea mai mare parte a ţării, vremea va fi geroasă atât noaptea, cât şi ziua, iar temperaturile minime se vor situa frecvent între -25 şi -15 grade.
 
Administraţia Naţională de Meteorologie va emite noi mesaje privind evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice periculoase.
 
La această oră la stațiile meteo din județul Constanța se înregistrează -12 grade la Mangalia și Constanța și -13 la Adamclisi, Cernavodă, Medgidia și Hârșova.  
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii