Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Control cu scandal la comercianții ambulanți din Piața Kilometrul 4-5

ro

06 Sep, 2016 12:32 4611 Marime text
Control cu scandal în Piața agroalimentară din cartierul constănțean Kilometrul 4-5. Polițiștii locali, polițiștii de la IPJ, împreună cu jandarmii de la Gruparea Mobilă Tomis, au luat la puricat astăzi piețele din municipiul Constanța, într-o acțiune de combatere a comerțului ilicit.
 
Au fost vizați toți comercianți ambulanți și de ocazie, care vând marfă nefiscalizată și care își așeayă, de obicei, produsele pe marginea străzii, la în apropierea piețelor.
 
A plouat așadar cu amenzi și în piața din Kilometrul 4-5, unde o femeie, nemulțumită că va fi sancționată și că i se va confisca și marfa pentru care nu avea niciun fel de document, a transformat controlul oamenilor legii într-un veritabil circ în aer liber.

 „Piața Kilometrul 4-5 este una pe care o vizităm des în acțiunile noastre cu poliția națională și cu jandarmii grupării mobile. Astăzi am aflat și eu că spiritele s-au încins, lucrurile au generat, unul dintre comercianți, pentru a i se confisca marfa vândută nelegal, a aruncat-o pe jos“, a precizat, pentru ZIUA de Constanța, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Constanța, Dănuț Encică.

Conform acestuia, controalele în piețe din municipiul Constanța sunt încă în desfășurare inclusiv la această oră, iar acțiunile de acest gen for fi destul de frecvente în perioada următoare „fie că acești comercianți înțeleg că trebuie să pornească pe un drum corect și legal și să vândă în condițiile legii, cu autorizație de funcționare și numai în baza legii“, a mai completat Encică. 

(foto arhivă - ZIUA de Constanța)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicolae 07 Sep, 2016 19:46 dar in interiorul pietei "Grivitei"are cineva curaj sa faca control si sa vorbeasca de fiscalitate ?sau in alte piete "administrate" de primarie?