Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta ar putea fi viitoarea destinatie pentru extinderea Starbucks

ro

24 Jan, 2011 17:34 4227 Marime text

Starbucks a inaugurat cea mai mare dintre cafenelele pe care le detine in Romania, in cadrul Bucuresti Mall, in urma unei investitii de peste 300.000 de euro.

Cafeneaua este prima din Europa de Sud-Est in care a fost implementat noul concept global de design al Starbucks, „Regional Modern" - care foloseste elemente de mobilier lucrate manual in Romania, din lemn autohton.

Starbucks detine in prezent opt cafenele in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, care sunt frecventate de circa doua milioane de consumatori. Compania isi propune sa inaugureze noi locatii anul acesta, in malluri sau in spatii stradale.

Potrivit Jim Brandon - Managing Director Marianopolous Coffee Company Romania, Grecia, Cipru si Bulgaria - Constanta, Brasov si Iasi ar putea fi viitoarele destinatii pentru extinderea Starbucks. „Atunci cand ne uitam la o piata punem o harta pe masa si spunem «vrem sa fim in acest colt al acestei strazi». Daca acel loc nu va deveni disponibil nu vom deschide o cafenea", explica managerul.

Sursa: wall-street.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Starbucks 29 Jun, 2011 20:55 Sunt de acord ! In Romania , Starbucks poate fii gasit doar in 3 orase ! Si sunt multe orase turistice sau cunoscute care ar avea nevoie de Starbucks ! Unul foarte important ar fii chiar Constanta ! Mi`ar placea sa merg in Constanta , la mare si sa ma bucur de o bautura delicioasa privind valurile marii...