Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa - alegeri parlamentare 2016. Unde şi cum poate ajunge urna specială la alegători

ro

11 Dec, 2016 09:02 2269 Marime text
 
Ca la fiecare scrutin electoral, parte dintre alegători vor vota prin intermediul urnei speciale (n.r. mobile) şi în cadrul alegerilor parlamentare ce se desfăşoară la Constanţa .
 
Purtătorul de cuvânt al BEJ Constanţa, Marius George Cojocaru, a precizat fatul că urna specială poate fi solicitată pe parcursul întregii zile, până la o oră rezonabilă, astfel încât aceasta să fie în secţia de votare la ora 21.00.”Pe lângă solicitarea scrisă, pentru a trimite urna specială, este nevoie şi de documente justificative care să confirme că alegătorul nu se poate deplasa”, a adăugat acesta.

Totuşi, Cojocaru a subliniat că există şi situaţii speciale. „În cazul unităţilor spitaliceşti cu peste 200 de paturi, a penitenciarului Poarta Albă şi a secţiei exterioare de la Valu lui Traian, directorul instituţiei trebuia să fi făcut solicitarea de aseară până la ora 20.00. Conform unei decizii a Biroului Electoral Judeţean Constanţa, există secţii de votare arondate spitalelor respective şi penitenciarului”, a adăugat purtătorul de cuvânt al BEJ Constanţa. În cazul în care nu s-a formulat solicitarea, pacienţii sau deţinuţii cer individual cu condiţia să aibă domiciliul în judeţul Constanţa.

Sursa foto: observatorulph.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii