Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Protest împotriva lui Radu Mazăre şi a lui Victor Ponta. Constanţa a ieşit în stradă “Mazăre vino încoa’, aşteptăm demisia” (galerie foto+video)

ro

17 Nov, 2014 19:28 7340 Marime text
Pentru a doua seară consecutiv, constănţenii au ales să iasă în stradă să îţi spună păsul. Aproximativ 100 de persoane s-au adunat până la această oră în faţa sediului Prefecturii din Constanţa, iar tinerii continuă să vină din toate părţile Constanţei.

Se scandează lozinci precum “Mazăre nu uita, ai promis demisia” sau „Mazăre vino încoa’, aşteptăm demisia”.

De asemenea, protestatarii au venit cu pancarde pe care sunt sunt scrise mai multe mesaje, precum “Mamaia siliconată, Constanţa bombardată”, “Mazăre ţine-ţi promisiunea”, “14 ani plini de ruşine cu un clovn în primărie”, “Jos Guvernul Ponta”, “Mazăre, vrei nu vrei, te aşteaptă ani grei”, Măzărică-măzărea, anul nou la Jilava”, “Mazăre şi Nicuşor, în acelaşi dormitor”.

UPDATE, ora 19.40
În acest momentul grupul de protestatari a plecat din faţa Prefecturii şi se îndreaptă pe bulevarul Tomis către sediul PSD de pe strada Mircea cel Bătrân.

UPDATE, ora 19.43
Protestatarii cer demisia primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, dar şi a Guvernului Ponta, deoarece participanţii la miting susţin că cei din urmă sunt principalii vinovaţi de organizarea defectuoasă a alegerilor în diaspora. Protestatarii se declară nemulţumiţi de tot ceea ce s-a întâmplat în această campanie.

UPDATE, ora 19.55
Grupul de protestatari a ajuns în faţa sediului de campanie al PSD şi se scandează „Fără amnistie, toţi la puşcărie”. Până în acest moment,  reprezentanţii PSD nu au avut nicio reacţie. De asemenea, participanţii la manifestare au intonat imnul României.
UPDATE, ora 20.00
Protestatarii au plecat din faţa sediului PSD şi, la fel ca seara trecută, grupul continuă pe acelaşi traseu: bulevardul Tomis, zona Dacia, Casa de Cultură, sdiul Prefecturii.

Citeşte şi despre protestul din seara alegerilor.





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • luca 18 Nov, 2014 06:42 sta ascuns. Va iesi la rampa dupa ce apele se vor linisti. Nu va demisiona. E prea las