Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Naţional al PSD a început la Sala Palatului

ro

16 Oct, 2010 15:32 1099 Marime text
Consiliul Naţional al Partidului Social Democrat a început, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, reuniunea fiind prezidată de preşedintele acestui for, Adrian Năstase.

Membrii Consiliului Naţional vor aproba documentele care vor fi supuse validării Congresului Extraordinar al PSD, ce va începe de la ora 14,00. Între acestea se află proiectul noului Statut şi programul alternativ de guvernare al PSD.

Conducerea social-democraţilor va aproba, totodată, data la care va fi depusă o moţiune de cenzură împotriva guvernului.

Vineri seară, aleşii locali ai PSD au adoptat, în şedinţă, trei rezoluţii referitoare la modificarea Statutului PSD, la activitatea Ligii Aleşilor Locali social-democraţi, respectiv la blocajul reformei în administraţia publică.

În cadrul reuniunii Comitetului Executiv Naţional de vineri noaptea, preşedintele partidului, Victor Ponta, a făcut un apel către aleşii locali să facă grevă în ziua în care se va vota moţiunea de cenzură şi le-a cerut acestora să convingă populaţia să se alăture acestui demers.

În aceeaşi şedinţă, Comitetul Executiv Naţional a aprobat majoritatea principalelor propuneri de modificare a Statutului PSD, printre care majorarea numărului de vicepreşedinţi de la 15 la 18, dar şi alegerea liderului formaţiunii de către toţi membrii partidului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii