Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judetean Tulcea nepregatit pentru iarna

ro

09 Dec, 2008 12:29 1195 Marime text

Conform informaţiilor acordate de agenţia agerpres, Serviciul de întreţinere a arterelor rutiere tulcene din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Tulcea este nepregătit momentan pentru deszăpezire.

În aceste condiţii, prefectul judeţului Tulcea, Lucian Simion, s-a arătat ieri nemulţumit, deoarece serviciul CJ are probleme în asigurarea bazei materiale necesare intervenţiei pe drumurile judeţene în caz de ninsoare abundentă. "Doar societatea Drumuri Judeţene nu are dotare închiriată, conform explicaţiilor primite până acum de la Consiliul Judeţean, din cauza lipsei de deschidere bugetară. Am solicitat conducerii CJ să motiveze această situaţie şi să treacă la contractarea imediată a acesteia, astfel încât să nu avem probleme în cazul unor fenomene meteorologice deosebite", a precizat ieri, prefectul Lucian Simion.

Din informaţiile furnizate de către agenţia agerpres, ca urmare a faptului că reprezentanţii conducerii CJ nu au răspuns solicitării prefecturii, Lucian Simion a menţionat că a convocat pentru începutul săptămânii viitoare şedinţa comandamentului de iarnă, în timpul căreia va relua discuţiile pe marginea pregătirilor pentru sezonul rece. În acelaşi timp, directorul din cadrul CJ, Nicu Velexar, a spus că în condiţiile în care instituţia pe care o reprezintă nu are surse financiare pentru această activitate, s-au început discuţiile cu primăriile comunelor pentru ca ele să poată asigura deszăpezirea drumurilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii