Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Tulcea, implicat în buna organizare a Târgului „Vacanţa” Constanţa 2014

ro

24 Nov, 2014 13:40 1883 Marime text
Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din cadrul Consiliului Județean Tulcea a participat la cea de a cincea ediție a Târgului de Turism „Vacanţa” Constanţa 2014 , desfășurată la Maritimo Shopping Center, în perioada 21-23 noiembrie.

În fiecare dintre cele trei seri ale târgului s-a organizat câte o tombolă, cu premii constând în obiecte, week-end-uri la munte și în Delta Dunării, controale medical, abonamente la sala, fitness, biliard, squash .

Consiliul Județean Tulcea a oferit obiecte promoționale pentru tombole  iar doi operatori de turism din județ, Hotelul Wels din Băltenii de Sus și Pensiunea Anastasia din Jurilovca, au participat la tombolă cu câte un week-end în Delta Dunării.

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT).


La târg au participat peste  20 de companii, agenţii de turism, asociații de dezvoltare si promovare a turismului, companii de transport și instituții din țară și străinătate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii