Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul Partidului Conservator Sector 3, Valentin Voicu reacționează în cadrul sedinței ordinare în momentul în care Consilierul PDL actualmente PNL, Voinea Ioncențiu Ioan cere demisia Primarului Robert Sorin Negoiță

ro

02 Dec, 2014 20:37 2652 Marime text
 
Vineri, 28 noiembrie 2014, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Sector 3, care a avut loc la Colegiul Matei Basarab, consilierul PNL , Inocenţiu Voinea, a adus acuze dure la adresa Primarului Sectorului 3 în urma declarațiilor acestuia din presă referitoare la alegerile presidențiale, cerând demisia domnului Primar Robert Negoiță invocând drept pretext faptul că cetățenii au ales un președinte din cadrul alianței PDL PNL.

Consilierul Local din partea Partidului Conservator, Valentin Voicu a reacționat la aceste acuze afirmând următoarele: "NU aveți niciun drept să cereți demisia domnului Primar, deoarece în cazul în care ați uitat, acesta a fost votat în 2012 de către cetățenii Sectorului 3 cu un procent de 56,45% în timp ce partidul dvs. a obținut nici mai mult nici mai puțin decât  29, 23%. Mă întreb de ce nu și a dat demisia în 2012 și fostul Viceprimar din acea vreme Victor Tartacuta acum Consilier Local după ce cetățenii Sector 3 au remarcat faptul că administrația locală din acest sector, condusă de PDL timp de 8 ani a fost dezastruoasă? De ce dumnevoastră nu v-ați dat demisia în momentul în care a-ti pierdut alegerile?"

Presedintele Executiv al Partidului Conservator Sector 3,  Valentin Voicu a declarat că îl susține în continuare pe Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

„Partidul Conservator Sector 3 este un partener de încredere și susține în continuare majoritatea formată dintre PSD-PC la nivelul sectorului 3, Partidul Conservator prin cei 3 consilieri Elena Petrescu, Tiberiu Horcea și subsemnatul susținem această majoritate și proiectele sectorului 3”, a declarat Valentin Voicu.

În cadrul aceleași ședințe și Daniel Oprea, consilier PLR a reacționat cerând demisia lui Cristian Tudorache, Viceprimar -PNL după dezastrul pe care l a provocat în acest timp și modul în care a administrat Direcția Parcuri,  Administrarea Domeniului Public al Sectorului 3 -Bucureşti și Direcția Piețe Sector 3.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii