Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Responsabilitatea PNL va fi maximă Consilierul județean, Cristy Băisan, conferință de presă la Constanța (galerie foto)

ro

15 Sep, 2016 12:57 1954 Marime text
Consilierul județean, Cristy Băisan, membru în Biroul Permanent al PNL Constanța, va susține, astăzi, de la ora 13.00, o conferință de presă la sediul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, din bulevardul Ferdinand nr. 49. 

UPDATE 3, ora 13.20
 
Referitor la propunerea președintelui PNL, de a nu mai candida foștii parlamentari, Baisan a afirmat că în politică e nevoie de schimbare, așadar, susține acest demers, dar atunci responsabilitatea PNL va fi maximă, în ceea ce privește oamenii ce vor fi promovați.
 
Azi se va constitui o nouă conducere a filialei locale PNL Limanu, coordonată de Consilierul Județean, Cristy Baisan, ca președinte interimar. El a anunțat că nu exclude ca asemenea mișcări să apară și în alte localități din județ.

UPDATE 2, ora 13.06

Cotlet Petra de la PRU a afirmat ca a fost nemulțumită de trădarea partidului, prin excluderea unor consilieri și promovarea în Consiliul Local a altor membri de pe listă. 

Liderul interimar al ALDE Limanu a trecut la PNL, împreună cu aproximativ 100 de membri. Ei au trecut la liberali pentru a pregăti, împreună, alegerile parlamentare.

Cristy Băisan a anunțat ca în urma alegerilor locale, au înțeles mesajul electoral și vor ca la Limanu să aibă o nouă echipă, prin care partidele din opoziție, PRU, M10 și ALDE, fac o construcție în jurul PNL. „A fost o situație atipică. Formăm o echipă nouă puternică cu membrii acelor partide, mai puțin consilierii locali au trecut la PNL. Concret, este vorba despre 300 de noi membri PNL”, declară Baisan. 

UPDATE 1, ora 12.59

Participă alături de consilierul județean, Trucmel Cornelius, Cotlet Petra, Marcela Stancu și Luca Lucian.

Tema conferinței de presă vizează reconstruirea filialei PNL Limanu.



Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii