Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul Bogdan Bola solicită CJC o strategie turistică pentru localitățile dunărene din județ

ro

16 Apr, 2017 12:42 2990 Marime text
Un consilier judeţean solicită administraţiei judeţene să elaboreze o strategie de turism a localităţilor de la Dunăre din judeţ.
În calitate de membru al Comisiei de Educație, Sport, Turism şi Tineret, consilierul judeţean, Bogdan Bola (PNL), consideră că este necesară implicarea Consiliului Judeţean Constanţa în promovarea unei strategii de turism privind localitățile de pe linia Dunării în județul Constanța.
„Un astfel de proiect este de natură să întărească legăturile dintre comunitaţi, să ofere o viziune globală a necesităţilor acestora si să managerieze cu succes obiectivele turistice naturale şi istorice, atît de diverse, din judeţul nostru.
Cu doar 61.000 de turisti străini în anul 2016, mult mai puțini decât în Prahova, Mureş sau Bihor, județul nostru se află în acest moment departe de adevăratul său potențial turistic, atât din vina conducerii județene de până acum dar şi din cauza administrațiilor locale de pe linia Dunării care nu au manifestat interes pentru promovarea turismului”, susţine Bogdan Bola.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii