Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii Moisoiu, Stroe, Stoica si Dobre, propusi cetateni de onoare

ro

10 Jul, 2010 16:19 2086 Marime text

desc_cetateni_onoare.jpgSurpriză în convocatorul şedinţei de Consiliu Local de vineri, 16 iunie. Proiectele de hotărâre numerele 43, 44, 45, 46, pe care aleşii locali le vor supune votului fac referire la acordarea titlurilor de cetăţeni de onoare chiar unor aleşi locali şi judeţeni: Moisoiu Anastasiu Dănuţ Nicoşor, Stroe Felix, Storica Gheorghe şi Dobre Mircea.

Vom reveni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vergu 11 Jul, 2010 01:27 Pentru completarea listei de cetateni de onoare ai orasului,va propun citeva persoane care au domiciliul prin gropile din valea portului si scuipatorii de seminte din casele zonei vechi a orasului.Propunerea mi se pare de bun simt,persoanele propuse fiind mult mai curate decit cele din articol. Nu mai aveti rusine si nu va pasa ca ni se face scirba cind auzim de voi;sau poate asta urmariti.
  • C-teanul 11 Jul, 2010 00:17 Oameni de nimic aserviti lui Mazare. Cu totii au adus doar deservicii Constantei. De ce sa aiba toate aceste privilegii?
  • Viitor emigrant... 10 Jul, 2010 18:07 Nu pricep ce are onoarea cu HOTIA ...cine sunt indivizii astia ...chiar ne-am pierdut simtul realitatii...!!!!!!!!!! Ciao Romania...!!!!!!!!!!!
  • jean valjean 10 Jul, 2010 14:41 Titlul de cetatean de onoare le aduce multe beneficii, prea multe chiar, dar ce au facut "acesti" pt Constanta, oras si judet, si noi nu stim. Unii chiar fac cinste zonei de unde provin, sportivii, artistii, cadrele didactice sau unele persoane care chiar s-au implicat in comunitate, dar cei citati ce au facut, in afara de afaceri cu statul. Probabil ca urmeaza sa fie propusi pentru titlul de cetatean de onoare si reporterii unui anumit trust de presa, aservit adminstratiei locale si care prospera din contractele acordate de "fostii" patroni, actuali conducatori locali "alesi"...