Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România anunţă începerea protestelor. Acţiuni şi la Constanţa

ro

11 Dec, 2017 10:18 1458 Marime text
Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) anunță începerea protestelor, „împotriva concurenței neloiale și a pirateriei“.

Potrivit unui comunicat de presă, miercuri, 13 decembrie, până în 5.000 de transportatori de persoane vor protesta în fața sediului Guvernului României și alți peste 30.000 în toate marile orașe din țară (Timișoara, Arad, Iași, Brașov, Bacău, Craiova, Constanţa, etc.), între orele 09.00 - 20.00.

Ieșim în stradă pentru a cere să se respecte legea! Transporturile rutiere aduc anual 4,7% din PIB, dar autoritățile statului tolerează pirateria, astfel încât România să piardă încă 4,7% din PIB, numărul celor care fac piraterie fiind aproape egal cu cel al transportatorilor autorizați. În curând, România va pierde și procentul de 4,7% din PIB adus de transportatorii autorizați, din cauza concurenței neloiale și a pirateriei, tolerate de autorități în ultimii șapte ani, pentru că cei care respectă legea vor da faliment, se arată în comunicatul COTAR. 

Sursa foto: cotar.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii