Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conf. univ. dr. Ion Codrescu de la Universitatea Ovidius, premiat la Conferinţele Internaţionale de la Albena

ro

10 Sep, 2014 14:15 2493 Marime text
În perioada 3 – 9 septembrie, la Albena, în Bulgaria, au avut loc Conferinţele  Internaţionale Ştiinţifice Multidisciplinare  -  „Ştiinţe Sociale și Arte”. În cadrul acestui eveniment,  conf. univ. dr. Ion Codrescu de la Facultatea de Arte, Universitatea „Ovidius” din Constanţa, a fost recompensat cu Placheta de Cristal pentru cea mai bună comunicare științifică – „Pictura haiga japoneză și artiștii occidentali”.
 
Printre cei care au participat la sesiunea de lucrări ştiinţifice şi la workshop s-au aflat şi profesori universitari din Japonia, care au remarcat înaltul conţinut ştiinţific al prezentărilor realizate de conf.univ.dr. Ion Codrescu de la Universitatea „Ovidius”.
 
Conferințele au fost organizate sub înaltul patronaj al unor importante societăţi academice, printre care Academiile de Ştiinţe din Bulgaria, Republica Cehă, Letonia, Polonia, Rusia, Slovacia, Turcia, Academia de Ştiinţe şi Arte din Serbia, Croația, Academiile Naţionale de Ştiinţe din Ucraina, Armenia, Consiliul Ştiinţific din Japonia, Academia Mondială de Ştiinţe (TWAS), Academia Europeană de Ştiinţe, Arte şi Litere, Academia de Arte Frumoase din Zagreb – Croaţia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii