Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Spitalului Județean Constanța referitor la cazul medicilor Raluca-Irinel Parepa și Marius Țoringhibel

ro

11 Jun, 2016 05:04 7813 Marime text
În această noapte, celor abonați la newsletter-ul Spitalului Județean Constanța, le-a sosit un Comunicat al managamentului instituției.
Documentul on line, postat și pe pagina oficială a spitalului, face referire la cei doi medici aflați de câteva zile în atenția DNA-Constanța.
 
Redăm integral textul comunicatului:
Managementul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța a luat act de faptul că  procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție- Serviciul Teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de doamnă dr. Parepa Raluca-Irinel, șef Secție Cardiologie și față de domnul dr. Toringhibel Marius, medic primar în cadrul aceleiași secții.
Deopotrivă, am luat act că punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de legislația în vigoare și în materie și care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. Reafirmând rolul și importantă unității spitalicești constănțene în sistemul sanitar național, dorim să-i asigurăm pe toți cetățenii de consecvența noastră în respectarea și aplicarea legii, a actelor și dispozițiilor instituțiilor și organelor abilitate ale statului.
Conducerea SCJU
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii