Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea societății Romair Consulting SRL a hotărât să facă mai multe modificări în cadrul firmei

ro

23 Sep, 2015 19:23 4624 Marime text
 
În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea numărul 57, în care asociatul unic, al societății Romair Consulting SRL, și deținătorul a întrecului capital social, a hotărât mai să facă mai multe modificări în cadrul firmei.
 
Astfel, a dorit radierea a două puncte de lucru, unul din municipiul Constanța, situat pe bulevardul Mamaia numărul 52, altul din București, sector 3, aleea Barajul Iezeru, numărul 6A.
 
De asemenea din luna mai a acestui an, a înființat un punct de lucru în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia, numărul 158, și tot atunci a mai înființat încă două alte pucnte de lucru. Este vorba despre unul situat în municipiul Iași, pe strada Sf. Lazăr, numărul 37, iar celălalt în București, sector 3, aleea Barajul Iezeru, numărul 6A.
 
O altă modificare a cosntat în prelungirea validării a două puncte de lucru, unul din Botoșani (strada Mihai Eminescu, numărul 7), iar celălalt în Ploiești (pe strada Primăverii, numărul 34).  
 
 
Societatea Romair Consulting SRL a fost înființată în anul 1997. În anul 2001 asociat unic apărea Gheorghe Boieru, iar în anul 2002 acesta a majorat capitalul social al societății cu 198.000.000 lei.
În anul 2013, potrivit Hotărârii numărul 194, în cadrul adunarii generale extraordinare a asociatilor firmei Romair Consulting SRL, s-a hotărât  cesionarea a 96,2% din părțile sociale și retragerea din societate a asociatului Gheorghe Boeru.
Astfe, asociatul Gheorghe Boeru și asociatul Dragos Marian Boeru, cetatean roman, s-au întâlnit pentru a se face următoarele modificări: retragerea din societate a asociatului Gheorghe Boeru și transmiterii/ cesionarii părților sociale ce îi aparțin (respectiv 96,20% din capitalul social), în favoarea lui Dragoș Marian Boeru. De asemenea, s-au stabilit drepturile cuvenite asociatului retras.
Astfel în urma transmiterii părtilor sociale ce aparțin asociatului Gheorghe Boeru, structura detinerii partilor sociale s-a stabilit a fi astfel:  Dragos Marian Boeru cu 210.000 părți sociale în valoare de 10 lei fiecare, în total 2.100.000 lei, respectiv 100% din capitalul social al societății.
 
Însă în luna iunie a acestui an, DNA a transmis un comunicat prin care se arată propunerea de arestare preventivă a lui Gheorghe Boeru, fost reprezentant al SC Romair Consulting SRL, din Constanţa. Boeru este cercetat în dosarul în care este inculpat Iulian Herțanu, cumnatul premierului României, Victor Ponta.




Sursa foto: fiiperformant.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii