Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condoleanţe de la FIFA pentru Nae Manea

ro

24 Dec, 2014 19:44 1657 Marime text
 
Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a adresat condoleanţe după decesul fostului jucător şi antrenor al FC Rapid, Nicolae Manea, printr-o scrisoare trimisă şefului Federaţiei Române de Fotbal, Răvan Burleanu, informează site-ul oficial al FRF.
 
"Am primit cu mare tristeţe vestea dispariţiei fostului jucător internaţional şi antrenor Nicolae Manea. Permiteţi-mi, în numele FIFA şi al meu personal, să vă adresez dumneavoastră şi Federaţiei Române de Fotbal sincere condoleanţe. Vă rog să-i asiguraţi pe membrii familiei lui Nicolae Manea şi pe toţi cei apropiaţi lui de toată simpatia şi susţinerea mea în aceste momente pline de durere", se arată în scrisoarea semnată de Blatter.
 
Nicolae Manea a încetat din viaţă, la 14 decembrie, la vârsta de 60 de ani, după ce în luna septembrie fusese diagnosticat cu cancer la ficat.
 
Născut la 11 martie 1954, Manea şi-a început cariera la Rapid, formaţie pentru care a evoluat 13 ani. De altfel, ca jucător a activat doar la alte două echipe, la Steaua pentru o scurtă perioadă de timp şi la Gloria Bistriţa în finalul carierei.
 
Ca antrenor a condus formaţiile Drobeta-Turnu Severin, Unirea Dej, FC Bihor Oradea, Rapid, Ceahlăul Piatra Neamţ, reprezentativa U21 a Romaniei, FC Braşov, Gloria Bistriţa şi Corona Braşov.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii