Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la Constanţa Octavian Belu şi Mariana Bitang, mulţumiţi de programul „Ţară, ţară, vrem campioane!”

ro

24 May, 2016 13:26 3670 Marime text
Antrenorii de legendă ai gimnasticii româneşti, Octavian Belu şi Mariana Bitang, se declară mulţumiţi de progresul înregistrat de fetiţele din programul naţional „Ţară, ţară, vrem campioane!”, la doi ani de când acesta a fost demarat. La Constanţa a început astăzi al doilea concurs de verificare din cadrul proiectului.

„Prima serie din acest al doilea concurs din cariera fetiţelor dovedeşte că s-a muncit în aceşti doi ani. Copilele au progresat şi deja se evidenţiază anumite vârfuri. De acum înainte, câteva fetiţe vor trebui să aibă un alt program şi o altă etapizare a pregătirii. Ideea de la care a pornit acest program se dovedeşte viabilă“, a declarat Octavian Belu.

„Sunt foarte fericită să văd că fetiţele care au pornit la drum cu nici doi ani în urmă au deja un bagaj de cunoştinţe tehnice care le permit să execute un exerciţiu la fiecare aparat. Sunt deja copile care-ţi sar în ochi, cu calităţi de excepţie. Să dea Dumnezeu să crească în continuare. Sunt foarte mulţumită după prima serie de concurs, dar mai avem atâtea“, a spus şi Mariana Bitang.    
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii