Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurentii noului sezon "Dansez pentru tine" lupta pentru a-si ajuta parintii

ro

11 Oct, 2009 16:12 3362 Marime text

dansez-logo.jpgDansează pentru tine: Liviu Vârciu, Monica Columbeanu, Jean de la Craiova, Tania Budi

Vedetele care concureaza in noul sezon "Dansez pentru tine" care incepe din 23 octombrie, de la 20.30, la Pro Tv au inceput numaratoarea inversa pana la intrarea in ringul visurilor. Andreea Mantea, Monica Columbeanu, Tania Budi, Alina, veverita roscata din band-ul de la "Happy Hour", Kamara de la Alb si Negru, Liviu Varciu, care joaca in "State de Romania" la Pro Tv, Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv si Jean de la Craiova si-au cunoscut deja partenerii de ring si de vis si au inceput repetitiile.

Vedetele spun si ele "Jos Palaria!" in fata eroilor din vietile partenerilor lor de dans si lupta alaturi de acestia pentru a face minuni si a implini visul unor oameni simpli, dar care si-au sacrificat viata pentru copiii lor. Concurentii noului sezon "Dansez pentru tine" danseaza pentru cei mai importanti oameni din viata lor, parintii. Povestile si visurile pentru care lupta sunt simple, asemeni celor ale tuturor telespectatorilor pentru care familia este pe primul plan.

ANDREEA MANTEA - DANIEL LAZAR

Coregraf: Bogdan Boanta

  • Daniel Gabriel Lazar-18 ani-Piatra Neamt

Visul mamei lui Daniel este sa poata asigura un viitor celor doi copii pe care i-a luat in plasament si de care are grija asa cum a avut si de Daniel si de fratele lui. Desi cei doi copii au probleme de sanatate, de care nu stia atunci cand i-a luat in plasament, ea nu a renuntat niciodata la ei. Mai mult decat atat, le plateste tratamentele facand eforturi financiare uriase, la care supune intreaga familie si se lupta ca ei sa mearga la scoli normale si sa aiba o viata buna asemeni copiilor ei naturali.

MONICA COLUMBEANU - ANDREI VLAD

Coregraf: Caprioara

  • Andrei Vlad-21 ani-Ploiesti

Desi a intrat la facultatea pe care si-a dorit-o, mama lui Andrei a renuntat la tot atunci cand l-a intalnit pe tatal lui Andrei si cand a ramas insarcinata. In ciuda faptului ca primul copil nu a trait si i s-a interzis sa mai aduca pe lume un alt copil, ea l-a nascut pe Andrei cu mari riscuri.

Pe Andrei l-a salvat de mai multe ori si l-a adus pe drumul cel bun. Visul ei este sa-si poata ajuta mai departe familia, sa poata munci, deoarece a ramas somera. O alta dorinta mare a ei este sa-si continuie studiile la care a visat toata viata.

TANIA BUDI - ADRIAN MURESAN

Coregraf: Furnica

  • Adrian Muresan-24 ani-Cluj

Mama lui Adrian este fara doar si poate o eroina. Dupa ce a divortat si a crescut cei trei copii muncind, invatand si avand grija de ei, acum, ea lucreaza la o fundatie si ajuta oameni batrani si singuri, de care se ataseaza, care devin familia lor, le cumpara mancare si alte lucruri necesare. Astfel, a devenit un model pentru Adrian, iar el nu-si doreste decat sa-i poata oferi mamei sale o viata linistita, lipsita de griji. Adrian lupta sa o vada pe mama lui relaxandu-se, distrandu-se, dupa o viata in care a muncit si s-a sacrificat pentru binele familiei ei si al celor din jur.

Visul mamei este de-si reintregi familia, de a-i aduce pe sora si pe fratele lui Adrian din Italia inapoi acasa, langa ea.

ALINA CHINIE (Veverita roscata de la Happy Hour) - STEFAN BAMBOI

Coregraf: Victoria Bucun

  • Stefan Bamboi-18 ani-Onesti

Mama lui Stefan a crescut exemplar 13 copii. Visul ei este sa ii adune pe toti copiii ei imprastiati prin lume acasa macar o data pe an, iar visul lui Stefan este ca mama lui sa aiba o batranete linistita si lipsita de griji.

Avand in vedere ca ea nu are studii si nu stie decat sa citeasca, ea si-a dorit ca toti copiii ei sa invete si sa-si construiasca un viitor. Mama nu a putut sa aiba un loc de munca stabil, deoarece copiii sai au fost mereu pe primul plan si a trebuit sa ramana acasa pentru a-i creste.

KAMARA GHEDI - IULIA DELIU

Coregraf: Cioc

  • Iulia Deliu-19 ani-Chisinau

Visul tatalui Iuliei, pentru care acesta a muncit toata viata, a fost ca familia lui sa aiba o casa. Indiferent cat a muncit, nu a reusit sa termine casa, pentru ca intotdeauna cele mai importante au fost fetele lui si bunastarea intregii familii.

Din cauza crizei, nu a mai fost platit pentru ultimele luni de munca, iar fetele lui s-ar putea sa nu-si poata termina studiile, deci nici nu mai poate fi vorba de terminarea casei.

RADU VALCAN - ELENA VOSCOBOINIC

Coregraf: Doina Botis

  • Elena Voscoboinic-20 ani-Chisinau

Tatal Elenei a trait in Transnistria, dar a facut tot ce era posibil ca fiicele lui sa plece la Chisinau sau in Romania, sa invete limba romana si sa-si construiasca un viitor. Dl Voscoboinic nu stie romaneste, pentru ca asa a fost viata in care a fost nevoit sa traiasca, dar visul lui este sa invete limba romana, iar fiicele lui sa traiasca in Romania.

Visul Elenei insa este sa nu traiasca departe de tatal ei, asa ca ea isi doreste acest premiu pentru ca tatal ei sa invete romaneste si sa traiasca alaturi de ele in Romania sau macar sa le poata vizita foarte des. Ea isi doreste ca tatal ei sa nu mai fie nevoit sa se duca la munca in Italia sau sa vanda la taraba pentru a-l putea creste pe fratiorul ei mai mic si pentru a-i putea asigura acestuia o educatie asa cu le-a asigurat lor. Situatia lor financiara actuala nu le permite sa-si implineasca niciunul dintre aceste visuri.

LIVIU VARCIU - ILARIA CHERLOABA

Coregraf: Lilian Caraus

  • Ilaria Cherloaba-22 ani-Oradea

Tatal Ilariei a suferit de poliomelita in copilarie, boala s-a agravat odata cu varsta, insa el a muncit toata viata si si-a indrumat fiica spre dans tocmai fiindca el nu a putut sa faca niciodata in viata dans sau vreun alt sport.

Singurul refugiu al tatalui a fost sculptura, iar Ilaria vrea sa-i asigure toate tratamentele necesare pentru ca tatal ei sa poata sculpta cat mai mult timp si cu cat mai putine dureri.

JEAN DE LA CRAIOVA - SANDRA NEACSU

Coregraf: Bursucu

  • Sandra Neacsu-23 ani-Bucuresti

Tatal Sandrei este singurul care aduce bani in familie si nu s-a oprit niciodata din munca, suportand dureri fizice inimaginabile, deoarece el sufera de coxartroza si nu ar fi avut voie sa munceasca. Necazurile nu au ocolit aceasta familie al carei singur sprijin a fost si a ramas el.

Visul lui este sa-si vada toata familia sanatoasa si in siguranta. Baiatul cel mic, in varsta de 3 ani, Iustin, a fost facut la batranete dintr-o intamplare. Grija d-lui Neacsu este ca nu va avea putere sa munceasca ca sa-l vada mare si implinit.

Andrei, baiatul cel mare, sufera de epilepsie, iar tatal lui munceste ca sa-i asigure tratamentele pentru care familia a facut multe datorii. Asa ca, nu poate fi vorba ca tatal sa se opreasca din munca decat cu ajutorul Sandrei si al concursului "Dansez pentru tine".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • izabela 22 Oct, 2009 20:18 buna debea astept sa ma uit cum o sa dansez si chear mera dor sa vad dansez pentru tine izabela din cernavoda