Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concluzii desprinse din întrevederea parlametarilor PDL cu Traian Băsescu Iorguş - „S-a cam terminat cu măsurile nepopulare, urmează o creştere economică”

ro

16 Feb, 2011 00:50 1439 Marime text
zanfir_iorgus.jpg

PDL a pierdut multă popularitate ca urmare a aplicării măsurilor de redresare nepopulare, iar acum trebuie să se refacă - a fost una dintre concluziile desprinse în urma discuţiilor pe care parlamentarii PDL le-au purtat cu preşedintele Băsescu.

 

„Ideea este că partidul a avut de pierdut ca urmare a aplicării acestor măsuri nepopulare, iar acum trebuie să mai şi câştige. Trebuie să ştim să şi promovăm aceste măsuri luate de Guvern", ne-a declarat deputatul PDL Constantin Chirilă după încheierea întrevederii cu şeful statului. În ceea ce priveşte varianta numirii unui premier independent, chiar tehnocrat, atât Constantin Chirilă, cât şi colegul său, deputatul PDL Zanfir Iorguş, ne-au declarat că preşedintele nu a făcut nominalizări. Potrivit lui Iorguş, discuţia pe care parlamentarii PDL au avut-o cu şeful statului a fost liberă şi interactivă.

„Din dialogul avut s-a desprins ideea că s-a cam terminat cu măsurile anticriză şi că acum PDL trebuie să profite de creşterea economică ce va urma, pentru că, până la urmă, şi-a asumat riscul acestor măsuri. Din câte am văzut preşedintele a vrut să vadă cam care este şi părerea noastră, a celor din PDL, referitor la guvernare. Ne-am exprimat ideile liber şi cred că o soluţie ar fi ca pe viitor PDL să se desprindă de funcţia de premier. Ar fi o variantă ca premierul să fie unul independent sau tehnocrat, iar acest lucru poate urma, nu după o demitere a actualului prim-ministru, ci printr-o demisie. Urmează să vedem ce se va întâmpla", ne-a declarat deputatul Iorguş.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii