Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concluzii de sfârșit de an, la UNPR Constanța

ro

19 Dec, 2014 14:12 1964 Marime text

Bilanțul de sfârșit de an a fost subiectul întâlnirii comune a Organizației Județene și a Organizației Municipale. La întâlnire au participat membrii Birourilor Permanente ale UNPR Constanța.

Președintele Organizației Județene, George Lipoveanu, a ținut să mulțumească tuturor celor prezenți pentru aportul adus în anul 2014.

De asemenea, președintele UNPR Constanța a transmis mesajul lui Gabriel Oprea, președintele partidului, care a mulțumit, la rândul său membrilor UNPR pentru implicarea în activitățile politice și a menționat din nou ca partidul va sprijini Guvernul condus de Victor Ponta.

George Lipoveanu a apreciat și faptul că formațiunea politică pe care o conduce a devenit mai dinamică în ultima perioadă.

La rândul său, președintele Organizației Municipale, deputatul Florin Gheorghe, a dorit să le transmită celor prezenți că în anul 2015 va continua consolidarea partidului.  Membrii UNPR au ciocnit la final un pahar de șampanie și au continuat discuțiile informale în jurul bradului de Crăciun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii