Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunitatea portuară demarează protestele

ro

12 Feb, 2016 21:09 1851 Marime text
 
Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare - organizaţia sindicală reprezentativă la nivelul sectorului de activitate "Transporturi pe apă şi servicii conexe. Transporturi aeriene şi servicii conexe", afiliată Blocului Naţional Sindical, împreună cu Organizaţia Patronală „Operatorul Portuar" Constanţa, organizaţie care reprezintă interesele celor mai importanţi agenţi economici ce îşi desfăşoară activitatea în Portul Constanţa, membră a Federaţiei Române a Patronatelor din Domeniul Aero-Naval, cât şi a Confederaţiei Naţionale a Patronatului Român - organizează o acţiune de protest luni (15 februarie), între orele 08.00 - 10.00, în faţă sediului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
Comunitatea portuară protestează astfel împotriva emiterii de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a avizului de mediu a Master Planului pentru Portul Constanţa şi solicită totodată refacerea acestui proiect, cu luarea în considerare a tuturor observaţiilor de natură economică şi socială aduse, a deficienţelor constatate din perspectiva factorilor de mediu, cât şi a legislaţiei europene în domeniu.
 
Despre Organizaţia Patronală "Operatorul Portuar" Constanţa
 
Reuneşte 37 de companii care îşi desfăşoară activitatea pe domeniul portuar. În cadrul companiilor membre ale Organizaţiei Patronale Îşi desfăşoară activitatea peste 6.000 salariaţi, ceea ce reprezintă mai bine de 60% din numărul total de persoane angajate pe domeniul portuar. Companiile membre ale Organizaţiei Patronale, prin activitatea desfăşurată, contribuie cu peste 85% la veniturile Administraţiei Portului Constanţa (CN APM).
Contribuţia Organizaţiei Patronale la bugetul local prin activitatea desfăşurată este de peste 1 milion de euro în anul 2014. Contribuţia Organizaţiei Patronale la bugetul de stat este de aproximativ 19 milioane de euro în anul 2014.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii