Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat important în legătură cu Podul de la Agigea Reabilitarea ar trebui să fie gata peste câteva zile

ro

04 Mar, 2016 13:15 1688 Marime text
Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, reabilitarea podului de la Agigea ar trebuie să se termine peste câteva zile. Mai precis, pe data de 11 martie.
 
În fapt situaţia este alta. Potrivit situaţiei din teren, reabilitarea podului de la Agigea nu poate fi gata în câteva zile, având în vedere că nu au fost înlocuite toate hobanele.
 
În prezent, pe pod este permisa exclusiv circulatia autovehicolelor cu MTMA =< 5 tone, cu exceptia autovehicolelor destinate transportului de persoane - traficul rutier se va desfasura pe benzile centrale ale podului, iar viteza de circulatie va fi limitata la 50 km / h.

Recent, fostul prefect al județului Constanța, Ion Constantin, a declarat pentru un post local de radio, că a fost înștiințat cu privire la demararea procedurilor de obținere a avizelor necesare închiderii podului vechi de la Agigea.

 „În acest moment se fac demersuri ca breteaua să fie finalizată în cel mai scurt timp pentru a putea închide podul vechi de la Agigea și într-un timp foarte scurt să fie reabilitat complet și repus circulației în perioada sezonului estival. Prin adresa Direcției Regionale de drumuri și Poduri Constanța suntem asigurați că procesul de avizare pentru a închide complet acest pod pentru reabilitare este deja demarat”, a mai declarat Constantin.

Perioada când podul va fi închis total, urmează să fie stabilită de o comisie interministerială.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii