Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Cumpăna va avea un Centru de Tineret începând de luni

ro

04 Apr, 2014 11:06 3114 Marime text
Comuna Cumpăna inaugurează demararea construcţiilor pentru sediul noului Centru de Tineret. Luni, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanţa“ (ADI ZMC) va lua în primire lucrările pentru reabilitarea şi modernizarea unei clădiri deja exostente pe care o va preda apoi beneficiarilor. Astfel, după ce va fi ridicat edificiul, peste 3200 de elevi din localitatea vor putea să desfăşoare activităţi intr-o clădire ce are o suprafaţă totală de 1217.88 metri pătraţi, fiind dotată cu mobilier adecvat şi echipamente IT de ultimă generaţie. Sediul este amplasat pe strada Alexandru Alimănişteanu nr.71B, din vecinătatea grădiniţei Sf. Maria.
„Aşteptăm de multă vreme o astfel de instituţie în localitatea noastră, una care să-i ajute în mod real pe tinerii din comuna Cumpăna şi nu numai. Aceştia au nevoie de un spaţiu destinat lor, în care să se întâlnească şi să comunice precum şi de toate instrumentele educaţionale necesare pentru a-şi construi un viitor frumos!“, a declarat primarul comunei Cumpăna, economist Mariana Gâju.
Valoarea totală a investiţiei a fost de 4.156.048,80 de lei, din care 3.234.411, 60 lei a reprezentat asistenţa financiară nerambursabilă, iar contribuţia beneficiarului ADI ZMC a fost de 134.828,48 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii