Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europa Cup, în România Competiţie internaţională de yachting pe Lacul Siutghiol

ro

16 Apr, 2015 13:54 1725 Marime text
Competiţia internaţională de yachting Europa Cup la clasa Laser a ajuns pentru a doua oară în România. Evenimentul se va desfăşura în perioada 16 – 19 aprilie, la Năvodari pe Lacul Siutghiol, se arată într-un comunicat de presă remis azi redacţiei.

Competiţia este organizată de Asociaţia Română de Clasa Laser şi se desfăşoară sub patronajul EURILCA - forul european al clasei Laser- fiind catalogată cu gradul 1 că importantă în ierarhia concursurilor din Europa, fiind una din cele 22 competiţii de prestigiu din calendarul EURILCA 2015.

Ziua de azi este rezervată sosirii delegaţiilor, înscrierilor şi măsurătorilor. La ora 19.00 va avea loc festivitatea de deschidere la complexul Scoica Land din Năvodari.

În zilele de 17, 18 şi 19 aprilie începând cu ora 12.00 sunt programate a se desfăşura 8 regate la cele trei clase de concurs: Laser Standard, Laser Radial şi Laser 4.7. Pentru omologarea concursului, este necesar să se desfăşoare cel puţin o regată din cele 8 programate. Concursul se adresează sportivilor de toate vârstele, care au brevet de timonier şi sunt legitimaţi la un club de yachting. Astfel, vor putea fi văzuţi pe apă copii de la 13 ani până la adulţi trecuţi de 50 ani, înscrişi la una din cele 15 categorii permise de regulamentul de desfăşurare a concursului.

Primii trei clasaţi la fiecare categorie vor fi premiaţi, dar cel mai important lucru este că fiecare participant va primi puncte care vor conta în clasamentul oficial EURILCA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii