Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiție cu tradiție ce curpinde activități cu specific montan

ro

30 Aug, 2015 15:35 1186 Marime text
În perioada 4- 6 septembrie, Clubul Alpin Temerarii organizează, etapa a IX-a din cadrul Campionatului Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților, dotat cu Trofeul Temerarii ce este la a II-a ediție. Tabăra va fi amplasată la Gura Râului, din Masivul Piatra Craiului, din orașul Zărnești.
 
Trofeul Temerarii este o competiție de tip Challenge ce se desfășoara la nivel național unde Clubul Aplin Temerarii va organiza diferite activități cu specific montan, precum: drumeție, orientare sportivă, cunoștințe turistice, maraton, foc de tabără, poezie, muzică folk și alte surprize.
 
Trofeul Temerarii se adresează tuturor persoanelor, indiferent de condiția fizică pe care o au și doresc să participe la activități sportiv-cultural-ecologice.
 
Participanții, în funcție de vârstă și nivelul de pregătire vor participa sub forma unei echipe, formată din trei persoane unde vor alege una din cele șase categorii:  Elite, Family, Juniori, Feminin, Veterani, Open.
Evenimentul cuprinde probe de concurs , organizate conform regulamentului Campionatului Național de Turism Spotiv „Ștafeta Munților”.
 
Important de știut pentru doritori este că la acest eveniment nu se percep taxe de participare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii