Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Recunoaşte că genţile cu bani ar fi ajuns la PDL Comisia juridică a dat aviz pentru urmărirea penală a Elenei Udrea

ro

23 Oct, 2015 13:02 1555 Marime text
Comisia Juridică a Camerei Deputaților a aprobat, astăzi, cererea procurorilor privind urmărirea penală a Elenei Udrea. Udrea a fost prezentă la şedinţă împreună cu avocatul său, Alexandru Chiciu, potrivit stiripesurse.ro.

Comisia juridică va redacta două rapoarte, unul pentru urmărire penală şi altul pentru reţinere şi arestare preventivă.

UPDATE 2, ora 13.50

După audierea la Comisia juridică, Elena Udrea a afirmat că pușcăria nu este un subiect vesel, dar, în cazul său, a ajuns în colecția de toamnă-iarnă. „Dacă nu ar fi un subiect atât de trist, v-aș răspunde cu o glumă, dar pușcăria nu este un subiect vesel, deși la mine este deja pușcăria în colecția de toamnă-iarnă, pentru că a fost primăvară-vară, la fiecare sezon încă o cerere de arestare. Niciodată nu ești pregătit pentru așa ceva", a spus ea, potrivit agerpres.ro.

UPDATE 1, ora 13.27
 
Comisia juridică nu a dat aviz favorabil şi pentru reţinerea Elenei Udrea. Potrivit unor surse, cererea de reţinere a fost respinsă la diferenţă de un vot, scrie romaniatv.net. Au fost 11 voturi "pentru" din 22 de membri prezenţi şi ar fi fost nevoie de 12. 

Precizăm că Elena Udrea a făcut declaraţii incendiare în timpul audierilor din Comisia juridică. Fostul ministru a recunoscut că genţile cu bani menţionate de procurorii DNA în noul său dosar ar fi ajuns la PDL.
 
Totodată, a susţinut că cei care vor s-o bage acum la puşcărie sunt oameni pe care ea însăşi le-a pus în funcţii-cheie. „Da, au venit bani de la Buzăianu la PDL în campania din 2012. O arestăm pe Elena Udrea pentru ca PDL a primit bani de la Buzăianu? Nu-i arestăm pe toți? Când am spus la Parchet despre asta, au disjuns cauza. (...) Cei care vor acum să demonstreze că sunt coruptă sunt cei pe care i-am sprijinit să ajungă în funcţii şi care erau îngroziţi la referendum că îşi vor pierde funcţiile", a explicat Elena Udrea în Comsia juridică, potrivit unor surse politice citate de România TV.
                             
Sursa foto: en.wikipedia.org
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii