Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia de Administraţie a Camerei dezbate pe litoral Legea turismului

ro

03 Aug, 2011 00:59 1917 Marime text

1312302266barbu.jpgDeputaţii din Comisia de Administraţie Publică se întrunesc, miercuri şi joi, pe litoral, în staţiunea Olimp, unde vor analiza proiectul Legii turismului, a declarat, pentru MEDIAFAX preşedinta Comisiei, Sulfina Barbu (PDL).

Barbu a precizat că la şedinţa Comisiei şi-au anunţat prezenţa 25 de deputaţi din totalul de 30, fiind închiriată sala de şedinţe a Hotelului Cocor din staţiunea Olimp.

"Noi vom sta la Complexul Mimoza din Jupiter şi am închiriat sala de şedinţe a Hotelului Cocor din Olimp, şedinţele Comisiei urmând să înceapă de la ora 10.00, miercuri şi joi", a spus Sulfina Barbu.

Ea a menţionat că deputaţii suportă cheltuielile de cazare, doar transportul fiind susţinut din bugetul Camerei Deputaţilor.

Sulfina Barbu a mai spus că deputaţii din Comisie au ales să susţină aceste dezbateri pe litoral pentru că "este o zonă turistică importantă" şi primarii şi autorităţile locale pot să-şi spună opiniile în legătură cu proiectul de lege.

Întrebată dacă deputaţii vor avea şi program de plajă, Barbu a spus că acest lucru depinde de fiecare parlamentar. Sulfina Barbu a precizat că ea nu şi-a propus aşa ceva şi doreşte să se întâlnească, după şedinţele Comisiei, cu Organizaţia de Femei a PDL Constanţa şi cu reprezentanţii PDL din această zonă.

Proiectul, care reglementează acest domeniu, este iniţiat de Guvern şi a fost adoptat de Senat.

Sursa: Cotidianul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii