Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Comisarii CJPC, controale în staţiunea Mamaia. Verifică porumbul vândut turiştilor (video)

ro

31 Jul, 2017 14:33 4038 Marime text
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) în frunte cu comisarul şef adjunct, Horia Constantinescu a decis să efectueze controale în stațiunea Mamaia.
 
Comisarul a descoperit, într-un spațiu neamenajat în zona Teatrului de vară, mai multe persoane ce depănuşau porumb. Acesta urma să fie vândut la toneta cu porumb al autoservirii Cleopatra, potrivit comisarului şef adjunct Horia Constantinescu.

UPDATE:

Contactați telefonic, reprezentanții societăţii Mamaia 2000 SRL pe care funcționează complexul Cleopatra au declarat că spaţiul controlat de comisarii CJPC Constanţa nu le aparţine şi că porumbul nu era destinat vânyării în cadrul complexului. „În cadrul complexului Cleopatra există un loc destinat vânzării gogoşilor şi porumbului dar care nu aparţine firmei noastre”, a declarat Vasile Chirondojan, administratorul complexului. Ulterior, acesta a revenit cu un telefon şi a declarat că a fost personal lângă teatrul de vară să verifice cele sesizate şi a văzut mai multe persoane care curăţau porumb. Bejan a mai adăugat că, probabil, porumbul urma să fie vândut pe plajă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mik 18 Aug, 2017 09:34 Cand ajung la mare, toti mananca numai porcarii. Ii vad seara cum baga in ei tot felul de chestii cumparate de la tarabe...Sincer, la asa cumparatori, asa comercianti.
  • Sebastian 31 Jul, 2017 18:16 Oameni buni grija mare ce dați copiilor.Nu este porumb de consum.Este recoltat intr o anumită perioada de pe câmp.dupa o săptămâna devine tare.Este porumb tratat chimic cu tot felul de substanțe otrăvitoare organismului uman.In mare parte după recoltare îl exportam ca porumb furajer.Nu este acel borumb dulce(sweet corn)