Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comfort Construct SRL și-a mutat sediul

ro

31 Jan, 2016 21:29 3235 Marime text
 
Potrivit Monitorului Oficial 124, asociații firmei Comfort Construct SRL, mai exact Nicolae Crăciun, Dorinel Turcu, Progress Consulting SA, Easy Credit 4 All IFN SA și Orient Ceramic SRL, au hotărât ca societatea să își schimbe sediul social de pe strada Baba Novac numărul 194 din Constanța, pe strada Interioară 2 numărul 2, Cărirea C2 din Constanța.
 
De asemenea, în document se mai arată faprul că Dorinel Turcu a fost împuternicit în calitate de administrator, cu unanimitate de voturi.
 
Comfort Construct SRL deține un capital social subscris de 416.000 lei, integral vărsat, iar activitățile principale ale acesteia sunt lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Potrivit Registrului Comerțului, asociați persoane juridice sunt Easy Credit 4 All IFN SA (ce deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4%), Progress Consulting SA (cu o cotă de 3%) și Orient Ceramic SRL (tot cu o cotă de 3%). Asocieți persoane fizice în firmă sunt Nicolae Crăciun (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 45%) și Dorinel Turcu (cu restul de 45%), ambii deținând și funcțiile de administratori.
 
Vă reamintim că SC Comfort Construct SRL, este firma care ridică un bloc de trei etaje pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 173 A, și care a decis să mai adauge un etaj imobilului. Astfel, pe data de 10 septembrie, Primăria Constanţa a emis Autorizaţia de Construire nr. 1627 cu obiectul „Modificare proiect aprobat cu AC nr. 1428/10.09.2014 «Construire imobil S+P+3E - garaje auto la subsol, spaţii birouri şi servicii la parter, locuinţe colective la etaje» prin «Extindere suprafaţă rampă acces, extindere subsol spaţii tehnice, schimbare regim de înălţime de la S+P+3E la S+P+4E, amplasare firme luminoase»“.
 
Citește și: Blocul ridicat de Comfort Construct SRL pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu va fi supraetajat
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii