Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comerciant cu marfă contrafăcută, depistat de jandarmi în stațiunea Neptun (galerie foto)

ro

29 Aug, 2016 08:42 1508 Marime text
Sâmbăta aceasta, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a depistat în staţiunea Neptun, un bărbat care oferea spre comercializare diferite bunuri ce păreau contrafăcute.
 
În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că persoana în cauză efectua acte de comerţ, oferind turiştilor articole de încălţăminte şi produse cosmetice, toate inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.
 
Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute sau aduceau atingere unor drepturi de autor,  jandarmii au întocmit procesul- verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au predat lucrătorilor  poliţiei Mangalia, în vederea continuării cercetărilor. Bunurile găsite asupra făptuitorului au fost ridicate în vederea confiscării.
     
Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii